Avís legal

El domini www.medialog.es és un producte de medialog communications Societat Limitada.

En compliment de l’article 10 de la LLei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), exposem les dades identificatives del responsable del present web:

Nom dels dominis i pàgina web: www.medialog.es

Denominació social: medialog communications Societat Limitada

CIF: B55690879

Domicili social: Gran Via de les Corts Catalanes 630, 4a. planta. 08007 Barcelona

Correu electrònic de contacte: legal@medialog.es

Número de telèfon: +34 930 180 910

Fitxer de titularitat privada: inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Dades d’inscripció en el Registre Mercantil: societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el volum 2.965, foli 96, inscripció 1 amb full T-50287.

La nostra web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin la nostra web.

L’accés a la nostra web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS d’ÚS vigents al moment de l’accés, que preguem que llegeixi atentament. L’usuari al moment que utilitzi el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús d’aquest. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, modificar l’accés i inclús suprimir-lo de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. Propietat Intel·lectual

Tots els continguts de la pàgina web que figuren en aquest avís legal, entenent per continguts a títol merament enunciatiu els textos, imatges, gràfics, icones, marques, tecnologia, codis font, enllaços, noms comercials o signes distintius i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i programes, són propietat de medialog communications Societat Limitada o de tercers que han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

Queda prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició interactiva, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol dels CONTINGUTS, a excepció en els casos que estigui legalment permès o sigui autoritzat de manera expressa i per escrit del titular dels corresponents drets. medialog communications Societat Limitada es reserva l’ús d’accions judicials civils i/o penals contra aquelles persones físiques o jurídiques i els seus representants que violin qualsevol dels citats drets de la Propietat Industrial i Intel·lectual.

medialog communications Societat Limitada es compromet a complir les condicions esmentades anteriorment per garantir l’ús correcte del contingut del lloc web, exercint qualsevol acció civil o penal necessària en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

L’usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. Condicions d’Accés

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït, no s’exigeix prèvia subscripció o registre i es realitza a través dels dominis especificats en aquest Avís Legal.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privadesa.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra web pot posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels d’anys i perjudicis de tota classe que es poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.

C. Política de Privadesa

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i Real Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que hi podria haver determinats serveis a la nostra pàgina web que requereixin que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol mena d’informació, aclariment o dubte. Les seves dades seran objecte de tractament i s’incorporaran al nostre fitxer, com a titulars i responsables d’aquests, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

També s’informa els usuaris que medialog communications Societat Limitada durà a terme en tractament informatitzat les dades personals que ens hagi facilitat amb la finalitat de remetre’ls informació sobre les activitats de medialog communications Societat Limitada que puguin resultar del seu interès, entenent-se que amb l’enviament de les seves dades autoritzen expressament a medialog communications Societat Limitada per al tractament de les seves dades amb les anteriors finalitats, incloses les comunicacions enviades per correu electrònic.

Així mateix, l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (http:www.agpd.es), així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Real Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals  

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, dirigint-se a l’adreça que figura en l’encapçalament.

Comunicacions de dades

L’informem que les seves dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzades exclusivament de manera interna i per les finalitats indicades. De manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, a excepció que l’usuari ens ho autoritzi expressament, en els casos legalment establerts.

D. Responsabilitats

En posar a disposició de l’usuari la nostra web volem oferir-li un servei de qualitat, fent servir la màxima diligència en la presentació d’aquest, així com els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no responem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’usuari té prohibit qualsevol mena d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres serveis informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, software o codi de programació que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics o a tercers.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús de la nostra web, i reconeix que són suficients per a l’execució de l’error en aquestes, i, per tant, les accepta integra i expressament.

E. Legislació i jurisdicció aplicable 

Les relacions establertes entre medialog communications Societat Limitada i l’usuari es regiran pel que es disposa en la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent. La normativa espanyola vigent serà l’única aplicable. Pels casos en què la normativa prevegi la possibilitat a les parts de sotmetre’s expressament a un fur, medialog communications Societat Limitada i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Catalunya, Espanya).

© 2016-2022 medialog communications, sl.