Avís legal

El domini www.medialog.es és un producte de Medialog Communications Societat Limitada.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), exposem les dades identificatives del responsable del present web:

Nom dels dominis i pàgina web: www.medialog.es
Denominació social: Medialog Communications Societat Limitada
CIF: B55690879
Domicili social: Gran Via de les Corts Catalanes 630, 4ª, planta. 08007 Barcelona
Correu electrònic de contacte: legal@medialog.es
Número de telèfon: +34 930 180 910 | +34 911 680 480
Fitxer de titularitat privada: inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Dades d’inscripció en el Registre Mercantil: societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el volum 46892, foli 161, amb full B-534439 inscripció 3ª

La nostra web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin la nostra web.

L’accés a la nostra web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS d’ÚS vigents al moment de l’accés, que preguem que llegeixi atentament. L’usuari al moment que utilitzi el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús d’aquest. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment Medialog Communications es reserva el dret de modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, modificar l’accés i inclús suprimir-lo de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. Propietat Intel·lectual

Tots els continguts de la pàgina web que figuren en aquest avís legal, entenent per continguts a títol merament enunciatiu els textos, imatges, gràfics, icones, marques, tecnologia, codis font, enllaços, noms comercials o signes distintius i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i programes, són propietat de Medialog Communications Societat Limitada o de tercers que han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

Queda prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició interactiva, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol dels CONTINGUTS, a excepció en els casos que estigui legalment permès o sigui autoritzat de manera expressa i per escrit del titular dels corresponents drets. Medialog Communications Societat Limitada es reserva l’ús d’accions judicials civils i/o penals contra aquelles persones físiques o jurídiques i els seus representants que violin qualsevol dels citats drets de la Propietat Industrial i Intel·lectual.

Medialog Communications Societat Limitada es compromet a complir les condicions esmentades anteriorment per garantir l’ús correcte del contingut del lloc web, exercint qualsevol acció civil o penal necessària en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

L’usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. Condicions d’Accés

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït, no s’exigeix prèvia subscripció o registre i es realitza a través dels dominis especificats en aquest Avís Legal.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra Política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra web pot posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels d’anys i perjudicis de tota classe que es poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.

C. Responsabilitats

En posar a disposició de l’usuari la nostra web volem oferir-li un servei de qualitat, fent servir la màxima diligència en la presentació d’aquest, així com els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no responem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’usuari té prohibit qualsevol mena d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres serveis informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, software o codi de programació que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics o a tercers.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús de la nostra web, i reconeix que són suficients per a l’execució de l’error en aquestes, i, per tant, les accepta integra i expressament.

D. Contingut

La pàgina www.medialog.es pot proporcionar contingut per ús y referencia. El contingut proporcionat per Medialog Communications Sociedad Limitada es amb una finalitat informativa i no ha de ser interpretat com consell professional. La usabilitat del contingut de www.medialog.es  la realitza l’usuari sota el seu propi risc.

E. Legislació i jurisdicció aplicable

Les relacions establertes entre Medialog Communications Societat Limitada i l’usuari es regiran pel que es disposa en la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent. La normativa espanyola vigent serà l’única aplicable. Pels casos en què la normativa prevegi la possibilitat a les parts de sotmetre’s expressament a un fur, Medialog Communications Societat Limitada i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Catalunya, Espanya).

© 2016-2023 Medialog Communications, sl.