Informació sobre les galetes

Les galetes són breus informacions que s’envien i emmagatzemen en un dispositiu de l'usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a una web. Les galetes es poden utilitzar per recopilar i emmagatzemar dades de l'usuari mentre està connectat per facilitar els serveis sol·licitats i que no solen conservar-se (galetes de sessió), o per conservar les dades de l'usuari per a altres tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

TIPUS DE GALETES QUE S'UTILITZEN AL LLOC WEB

D'una banda, el titular d'aquest Lloc Web utilitzarà galetes pròpies tècniques per a les quals no és necessària l'obtenció del seu consentiment per estar excloses de l'àmbit d'aplicació de l'article 22.2 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Malgrat això, aquest Lloc Web instal·la galetes que requereixen el consentiment dels usuaris. A continuació podrà trobar la informació relativa a aquestes galetes:

GALETES PRÒPIES

GALETES ANALÍTIQUES

Al nostre Lloc Web utilitzem el sistema de mesura d'audiència Google Analytics, una eina d'anàlisi web de Google LLC. ("Google"), amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043 (EUA), que ens permet conèixer com interactuen els usuaris del nostre Lloc. La instal·lació de les galetes analítiques d'aquest servei juntament amb els nostres fitxers de registre del servidor, ens permet conèixer el nombre total d'usuaris que visiten el nostre Lloc Web i aquelles parts del mateix que gaudeixen de major popularitat. Gràcies a elles obtenim una informació que pot ajudar-nos a millorar la navegació i donar un millor servei als usuaris i clients. L'informem que la transferència internacional a Google s'empara en la formalització de les clàusules contractuals tipus aprovades per la Comissió Europea.

A continuació pot veure el llistat detallat de Galetes que instal·la el servei Google Analytics a través del nostre Lloc Web:

GALETES FINALITAT DURADA
Google Analytics (_ga) S'utilitza per identificar i distingir un usuari. Emmagatzemen un identificador de client únic (ID de client), que es genera aleatòriament. S'utilitza per calcular les interaccions dels usuaris (visites, dades d'usuaris, sessions i campanyes), amb la finalitat d'optimitzar els serveis que ofereixen. 2 anys
Google Analytics (_gid) S'utilitza per identificar el mateix usuari durant un únic dia. 24 hores
Google Analytics (_gat) S'utilitza per diferenciar entre els diferents objectes de seguiment creats en la sessió. La galteta s'actualitza cada vegada que s'envien les dades a Google Analytics. 1 minut
Facebook Pixel (_fbp) S'utilitza per mesurar les conversions de les campanyes de publicitat a Facebook. 90 dies

REBUIG I REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT

Podeu rebutjar l'ús de galetes en aquest lloc web i revocar el vostre consentiment utilitzant l'eina següent:

CONFIGURADOR DE GALETES

ELIMINACIÓ DE GALETES

En qualsevol cas, us informem que podeu eliminar, bloquejar o desactivar les galetes en qualsevol moment modificant la configuració del vostre navegador, el qual us permetrà rebutjar la instal·lació de totes les galetes o només algunes d'elles. Si elimineu totes les galetes d'aquest lloc web a través del vostre navegador, també s'esborraran les opcions de configuració que hàgiu triat sobre les nostres galetes (acceptació, rebuig o revocació del seu ús). A continuació, podeu trobar informació sobre com gestionar l'ús de galetes en funció del navegador utilitzat:

Firefox

Chrome

Safari

Internet Explorer

Microsoft Edge

CANVIS EN LA POLÍTICA DE GALETES

És possible que actualitzem la Política de Galetes del nostre Lloc Web. Per això, li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc Web amb l'objectiu d'estar adequadament informat sobre com i per què fem servir les galetes.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Pot llegir la nostra política de privacitat per a una major informació sobre el tractament de dades personals.

CONTACTE

Si tingués algun dubte, comentari o suggeriment sobre la Política de Galetes, si us plau escrigui a: info@medialog.es

medialog Communications Societat Limitada utilitza galetes tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal, però capturen hàbits de navegació per a fins estadístics i de millora de la web. Per això, en accedir al nostre lloc web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús. De totes maneres, l'informem que pot habilitar o deshabilitar les galetes seguint les instruccions del seu navegador (consulteu en el menú ajuda del seu navegador).