Home / Blog / Aturant el creixement de les marques

Aturant el creixement de les marques

  • juliol 31, 2023
  • Advertising media planning
  • Written By : medialog

#humanwritten post

Des del passat març, medialog va tenir oficines temporals a Kuala Lumpur (Malàisia), Hoi An (Vietnam) i, fins a mitjans d’agost, a Ko Pha Ngan (Tailàndia). Cada vegada que ens movem pel món ens adonem de la velocitat de creixement en altres continents. En grans capitals com a KL o Bangkok marques mundials, però també locals, lluiten per assegurar-se o fer-se la seva parcel·la de mercat d’una forma molt massiva.

L’ús de mass-media a gran escala no deixa d’impressionar-nos, perquè confirma el que se sap de la construcció de marques. A Europa no ho apliquem prou. No sabem si és per l’obsessió del core, les escoles de màrqueting, el professorat, nosaltres mateixos o la constant capacitat de filtratge d’audiències en mitjans digitals. Però, per alguna raó, perdem de vista el més important.

La venda i el convenciment s’aconsegueix amb volum i no arribant només als que pensem haurien d’estar interessats. El càlcul d’afinitat venia d’una època en la qual es podia calcular, però no limitar. Ara, en canvi, si exclous al teòric no target, realment només arribes al core i això solen ser pocs.

Les marques ara mundials es van construir invertint ingents sumes de diners en mitjans massius. L’afinitat es calculava per un motiu d’optimització de cost, però no es podia excloure a ningú. A Àsia, un continent en el qual tot respira a creixement, els anunciants no semblen dubtar i aposten en gran.

¿Estarem frenant les marques? Seguir llegint…

Foto de iLixe48

Recent Posts

Intel·ligència artificial
juliol 26, 2023

El yin i el yang de la innovació

Remote work
juliol 7, 2023

Quins són els veritables exploradors del coworking

Advertising media planning
juny 6, 2023

Repensar el ERP: el cas de medialog

Advertising media planning
maig 8, 2023

Quines conseqüències té la venda a CPM de la televisió lineal?

Remote work
abril 17, 2023

Com contractar personal en un món híbrid

Contact Us

Leave a Message

Let us know your needs, and we will get in touch with you.