Home / Blog / Quins són els veritables exploradors del coworking

Quins són els veritables exploradors del coworking

  • juliol 7, 2023
  • Remote work
  • Written By : medialog

#humanwritten post

Els espais de coworking no només són una tendència imparable, sinó que obren la porta a un turisme molt més sostenible i amb sentit. Els nostres exploradors de medialog expliquen en el seu nou post qui són els valents que obren espais autènticament col·laboratius en un món cada vegada més interconnectat. Si t’interessa ser un empleat lliure, pren nota de les possibilitats que ofereix el món i exigeix a la teva companyia que es posin al dia.

La pandèmia ha normalitzat el treball en remot, encara que els empresaris i directius tradicionals s’aferrin als seus models de presencialitat. El món ha canviat i no té sentit nedar a contracorrent. Com més aviat aprenguem dels beneficis d’aquest nou model organitzatiu, abans tindrem estabilitat i compromís en les nostres plantilles.

El treball en remot necessita valentia, tecnologia i esperit d’emprenedoria. Florian Rücker de Hub Hoi An al Vietam ens va preguntar: creus que podreu tenir bons professionals apostant per un model de més llibertat i flexibilitat? La nostra resposta està resumida en la nostra visió: podrem ser l’agència amb els millors professionals. Flo ens va mirar amb cara de satisfacció. Coincidim plenament en aquest nou model organitzatiu.

Una vegada més ha estat un minúscul virus que ha accelerat el món sencer. Ha vingut per a destruir-nos, però gràcies a l’habilitat humana molts hem tingut la sort d’esquivar-ho. Ara ens falta aprendre.

Llegeix el post original aquí.

Foto de Ngoc Vuong

Recent Posts

Advertising media planning
juliol 31, 2023

Aturant el creixement de les marques

Intel·ligència artificial
juliol 26, 2023

El yin i el yang de la innovació

Advertising media planning
juny 6, 2023

Repensar el ERP: el cas de medialog

Advertising media planning
maig 8, 2023

Quines conseqüències té la venda a CPM de la televisió lineal?

Remote work
abril 17, 2023

Com contractar personal en un món híbrid

Contact Us

Leave a Message

Let us know your needs, and we will get in touch with you.